6 x de perfecte beach kapsels

6 x de perfecte beach kapsels 

Een heerlijke zomerdag: zon, zee, strand, cocktails en natuurlijk: beachy hair! Beach hair is het meest sexy haar dat er is en dus zeker het proberen waard! Zie hieronder de 6 perfecte beach kapsels.
 
1.Messy bun
 De rommelige knot is altijd een goed idee voor een dagje strand. Door het zoute zeewater krijgt je haar meer structuur en voilà, daar is de messy bun! 
 
2. Let it go
Geen zin om veel tijd te besteden aan je haar? Ga dan voor een simpele look, laat je haar zijn gang gaan. Easy en mega sexy. 
 
3. Scarf
Dit is toch wel één van mijn favoriete haar looks. Een sjaaltje om je haar staat niet alleen super leuk, het beschermt je haar ook voor een deel tegen schadelijke UV straling en houdt je haar uit je gezicht.
 
4. Messy waves  
Ben jij klaar voor de echte nonchalante beach look? Dan zijn de messy waves iets voor jou. Heb je stijl haar en heb je geen zin om je haar te krullen? Slaap dan een nacht met een losse vlecht. Bye bye brave krullen, hello messy waves.
 
5. Braids
Vlechten doen het altijd goed en zijn natuurlijk super handig. Houd je niet aan de strakke vlecht, maar ga voor een losse nonchalante vlecht, of voor 2 vlechten. Heb je dun haar? Geen probleem. Na een uurtje in de zon en de zee is je haar stug geworden en krijgt je vlecht meer structuur.
 
6. Dubble bun
Kennen jullie ze nog? De twee knotjes aan beide zijkanten van het hoofd? Back to the nineties, right?! Dit kapsel komt steeds vaker voorbij en ik moet toegeven, het staat best cool,nietwaar?
 Allemaal een fijne vakantie en tot de volgende keer.
 
 Liefs,

Kim