4 manieren om je haar te verzorgen na de zomer

 4 manieren om je haar te verzorgen na de zomer

 
Languit relaxen in de brandende zon, zwemmen in het zoute zeewater en een duik nemen in het zwembad (met chloorwater). De zomer is heerlijk, toch? Daar denkt je haar wel anders over! De zomer zorgt er namelijk voor dat je haar flink uitdroogt en beschadigd raakt. Ieder haar kan na de zomerperiode dus wel een opfrisbeurt gebruiken. Lees hieronder 4 manieren om je haar goed te verzorgen na de zomer.
#1 Haren laten knippen
Maak een afspraak bij de kapper en zeg gedag tegen de droge en/of beschadigde puntjes. Haarpunten die beschadigt zijn kunnen namelijk alleen maar verder splijten. Hup, op naar de kapper!
#2 Gebruik een goede shampoo en conditioner 
De absolute must voor gezond en verzorgd haar: Gebruik altijd een goede shampoo en conditioner. 
 
Tip 1: R.A.W. Biolage Recover shampoo en conditioner zijn speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. De shampoo en conditioner herstellen en maken het haar mooi glanzend.
 
Tip 2: Matrix Biolage Repairinside shampoo en conditioner reconstrueren de kracht van het haar vanuit de binnenkant met een systeem dat is ontworpen voor zwaar beschadigd haar dat gauw afbreekt.
#3 Geef het haar extra verzorging 
Voor de extra verzorging na de zomer is het verstandig om een intensieve haar olie te gebruiken. Biolage RAW Replenish Olie-Mist is een heerlijke olie voor alle haartypes en texturen. Dit haar olie herstelt zachtheid in het haar en laat het haar glanzen. 
#4 Zilvershampoo tegen een oranje of groene gloed
Je lokken kunnen door de zon, het zout, het chloorwater en de hitte een oranje of groene gloed krijgen. Een goede oplossing: Gebruik een paarse shampoo, oftewel een zilvershampoo en laat je lokken weer de oude worden!
 
Tip 1: De Matrix Color Care So Silver shampoo is dé verzorging om ongewenste geeltinten en goudtonen te voorkomen of te verwijderen uit het haar. 
 
Tip 2: De Matrix Total Results Brass Off shampoo neutraliseert kopertonen en geeft het haar koele tinten. 
 Alle genoemde producten zijn verkrijgbaar bij kapsalon Comfort Space. 
 
Succes met het verzorgen van je haar! 
Liefs, Kim