De mooiste kapsels en outfits voor de feestdagen

De mooiste kapsels en outfits voor de feestdagen.

December: Een maand vol gezelligheid, samenzijn, lekker eten en natuurlijk een maand vol feestelijke kapsels en opvallende party outfits! Ik hou van de feestdagen en vind het net als veel andere vrouwen fantastisch om mijzelf lekker op te tutten. Uiteraard willen we er tijdens de feestdagen allemaal tiptop uitzien.Laat je inspireren door prachtige kapsels en spetterende party outfits!

  #Look 1: You look cute!

Wil jij de feestdagen ‘schattig’ doorbrengen? Dan wordt dit jouw look! Krul je haar, kam het vooral niet  te voorzichtig door, pak de 2 voorste plukjes en breng deze in vlechtjes naar achteren.  Wil je de look helemaal afmaken? Ga dan voor een outfit met een klokkende rok. Look at you, cutie!

 

 

#Look 2: Wet and sexy

 Maak kennis met de sexy wet look. Nee, natuurlijk blijft je haar niet de hele dag/avond nat.  Daarvoor gebruik je gel of wax. Maak je haar glad met gel of wax en wees vooral niet te zuinig…   Kam je haar strak naar achteren en spuit er nog wat extra haarlak in. Tip: neem haarlak mee in je handtas.  Maak de look af met donkere glitteroogschaduw, opvallende oorbellen of een ketting en je bent klaar om te rocken!   Draag je liever niet te veel sieraden? Ga dan voor een opvallende lipkleur, bijvoorbeeld rood.

 

#Look 3: The classy bun

 Je lokken opsteken in een knot is de perfecte manier als je er tijdens de feestdagen chic uit wil zien maar geen zin hebt in loshangende lokken.  Ga je voor een rommelige knot? Laat dan de voorste 2 plukken loshangen, dit maakt je look extra nonchalant.  Ga je liever voor een strakke knot? Kam je haar dan strak naar achteren en gebruik veel haarlak zodat je haar de hele dag/avond perfect blijft zitten!

 

 

 #Look 4: Krullen/slag

 Krullen/slag in het haar zijn eigenlijk altijd goed en kunnen zowel bij lang als bij kort haar. Tip bij lang haar: Slaap een nacht van tevoren met een vlecht in je haar, spray er een kleine hoeveelheid haarlak  in en schud de vlechten de volgende ochtend voorzichtig los.       Wees vooral niet te bescheiden en laat die krullen zien, ook bij kort haar staan krullen prachtig!

 

 

#Versier je haar!

 De kerstboom versieren is leuk, maar hoe leuk is het om je eigen haar te versieren!  Dit kan je bijvoorbeeld doen door leuke speldjes, haarbandjes, strikjes en vooral veel glitter. Shine like a star!

 

#Party outfits

 Inspiratie nog wat betreft party outfits? Ik heb een aantal inspirerende looks voor je op een rijtje gezet. Outfits zijn natuurlijk afhankelijk van je eigen stijl, maar ik zou zeggen, ga vooral voor veel glitter! Een glitterjurk, glitter T-shirt, glitterbroek of glittertrui, het kan allemaal!

 

 

 Fijne feestdagen allemaal!

 

 

  Liefs, Kim