Pastel haarkleuren zijn helemaal hot dit voorjaar!

Het voorjaar staat alweer voor de deur en dat betekent lentekriebels, langere dagen en nieuwe frisse kleuren. Dit geldt natuurlijk ook voor ons haar. Het is tijd voor een nieuwe frisse coupe!
  
  Mijn nieuwe coupe!
  
 Ik ga het voorjaar in met een witte/grijze korte bob met bangs. Ik ben super blij met mijn nieuwe kapsel en ben helemaal klaar voor de lente! Thanks Comfort Space!
Pastel is hotter dan hot!
 
Ben jij ook toe aan een nieuw kleurtje? Of ben je uitgekeken op je huidige haarkleur? En durf jij net als ik de pasteltinten aan? Mooi! Kijk en lees dan vooral verder!
 
 
 
Pastelkleuren zijn ons zeker niet ontgaan het afgelopen jaar. Ook dit voorjaar laten we ons weer betoveren door de prachtige zachte tinten in het haar, kleding en make-up. Laat je inspireren door 4 prachtige pasteltinten uit een nieuwe collectie van Wella Professionals waar ik je later meer over vertel…
 
 #Ocean Storm
 
 
#Pink dream
 
 #Muted mauve
 
 #Clear dust
 
 
 
Nieuwsgierig geworden? Laat mij je kennis maken met met Wella Color Touch Instamatic; een zachte demi-permanente kleuring met een matte glans die prachtig geleidelijk uit het haar vervaagt. Met Wella Color Touch Instamatic kunnen verschillende haarkleuren worden gecreëerd, dit is afhankelijk van de inwerktijd en haarkleur.
 
  
 
De naam Instamatic is geïnspireerd op de filters van Instagram. Instamatic is als het ware een filter over je eigen haarkleur heen en is verkrijgbaar in 6 prachtige pastelkleuren waarvan ik je hierboven al een aantal heb laten zien.
 
Overtuigd? Dan heb ik goed nieuws! Wella Color Touch Instamatic is namelijk verkrijgbaar bij uw kapper: Comfort Space!
 
  
Tot de volgende blog!
   
Liefs,