Kapsels en haartrends herfst 2018

Kapsels en haartrends herfst 2018
 
De herfst staat alweer voor de deur! Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe coupe! Bekijk hieronder 6 haartrends voor de herfst van 2018.
  
1.     Korte bob
 
Je haar heeft heel wat te voorduren gehad afgelopen zomer. Dit betekent dat er best een stukje af mag! Ben jij helemaal toe aan een nieuwe look? En wil jij voller haar? Ga dan voor een mooie bobline. En het liefst lekker kort!
 
2.     De Bardot Fringe bangs
 
Oftewel, haren die als gordijntjes langs je gezicht vallen. De Bardot Fringe bangs zijn eigenlijk gewoon een speelse variant op de pony. Ga jij het ook een kans geven? 
 
 
 
 
3.     Lange lokken
 
Deze look heeft iets weg van de Bardot Fringe bangs, maar is toch net wat anders. De lange lokken zijn gebaseerd op een lange pony die je als het ware opzij kamt. 
 
4.     Warme kleuren
 
Laat de zilvershampoo maar even in de kast staan, want deze trend heeft dat niet nodig. Bij de herfst horen warme tinten, en dus ook in het haar. De perfecte haartrend voor de herfst! 
 
5.     De hoge knot 
 
Ben jij even helemaal klaar met al dat haar? Dan gaan wij jou blij maken met de volgende trend: de hoge knot. Ja, inderdaad. Hij mag hoog, en ekker nonchalant!
 
6.     Petjes, petjes, petjes
 
Ook op het gebied van fashion heeft het hoofd er een nieuwe trend bij aankomende herfst: de petjes! Dus heb jij weleens een bad hair day? Geen probleem. Petje op en klaar!
 
Fijne herfst allemaal!
 
 
 
Liefs, Kim