In de media Almelo's Weekblad en Hallo Almelo

In de Media

Wat leuk dat Almelo's Weekblad en Hallo Almelo zien dat dit toch een prestatie is waar wij als [comfort space] trots op zijn.

 

[comfort space] Almelo krijgt een (9,5) van klanten hoogste waardering in Twente.
 
Het hele jaar door worden de klanten van [comfort space] in Almelo gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurd via het online boekingsplatform BarberBooking. Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens eigenaar Monique Ruhof-ter Halle want voor hen staat de klant op plek nummer 1.
 
Daarom zijn ze dit jaar ook trots op hun behaalde resultaat. De salon werd in totaliteit beoordeeld met een 9,5  Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het Kapsel, de Kapp(st)er en de kapsalon. Het cijfer geeft dus een mooi beeld van de totale salon.
 
Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die echt geweest zijn in [comfortspace] krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet zo maar iemand mag deze salon dus beoordelen. Dus dames en heren, bent u op zoek naar een goede salon goed voor zowel het Kapsel, De Kapster en de kapsalon? Bij[comfortspace] bent u volgens de eerdere bezoekers aan het juiste adres en kunt u ook nog eens makkelijk een online afspraak maken op hun website, www.comfortspace.nl